Granulaat

Een goede fundering aanleggen voor jouw oprit, pad of terras? Bestel eenvoudig de beste granulaat voor jou project. Wij hebben verschillende granulaat mengsel in ons assortiment die ideaal zijn voor elk project. Bijvoorbeeld om een stevige fundering aan te leggen voor een grind- of splitoprit. De granulaat mengsel heeft namelijk een verhardende verbinding waardoor het voor een stevige fundering zorgt. Hierdoor verklein je de kans dat je oprit na tijd verzakt. Zo heb je nog langer plezier van je mooie oprit of pad. Van menggranulaat tot asfaltgranulaat tot gralux, bestel het bij Plantenzand.nl ✓

Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Wat is granulaat?

Granulaat is vast materiaal in korrelvorm. Het is vaak een halffabricaat dat wordt gebruikt in de productie van een eindproduct, zo ook bij de producten van Plantenzand.nl. Verschillende materialen worden samengemengd die uiteindelijk voor een verhardende binding zorgt tussen beide halffabricaten. Denk bijvoorbeeld aan ons menggranulaat (ook wel puingranulaat genoemd). Qua eigenschappen bestaat het mengsel uit betongranulaat en uit overig puingranulaat. Samengemengd wordt het een erg stevige fundering voor bijvoorbeeld een grindoprit. Het kan tevens een goedkope oplossing zijn om zelfs direct als oprit te dienen. Elke ‘type’ granulaat in ons assortiment heeft zijn eigen functie.

Oprit aanleggen met granulaat

De granulaat mengsel vormt samen voor een verhardende verbinding. Hierdoor is het ideaal te gebruiken als fundering voor een oprit. Op de granulaat fundering kun je daarna de werkelijke oprit bouwen. Hierdoor zorg je dat je oprit nog langer mooi blijft en de kans van verzakkingen verkleint. Denk bijvoorbeeld aan een grind- of split oprit. Op de granulaat fundering plaats je grindmatten, waarop je de grind stort. Zo gaat je oprit nog langer mee. Verder is de fundering zelf ook al stevig genoeg om als oprit te dienen. Zo vind heb je een goedkope oplossing voor jouw probleem.

Granulaat online kopen

Wil je granulaat direct online bestellen? Doe het eenvoudig bij Plantenzand.nl! Bij ons kun je hele en halve big bags bestellen, en vaak kunnen we ook de granulaat losstorten. Heb je vragen over de granulaat? Neem dan gerust contact op met ons!