Vaste planten

Op zoek naar vaste planten voor in de tuin? Bestel deze eenvoudig in onze webwinkel! In ons online assortiment vind je meer dan honderd soorten. We hebben zowel eetbare planten (zoals bessen en aardbeien) als bloeiende sierplanten. Deze worden rechtstreeks vanaf de kweker bij je thuisbezorgd met onze bezorgservice. Dit betekent dat ze de juiste zorg krijgen, vanaf de kwekerij tot de levering. Zo krijg je altijd mooie en stressvrije planten.

Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Voordelen van onze vaste planten en heesters

Als je vaste planten goed verzorgt, kunnen ze jaren meegaan. Zo behoudt je altijd een mooie sfeer in de tuin. Vaak komen ze in het voorjaar weer tot bloei, maar sommige groeien zelfs in de winter door. De vaste planten in ons assortiment hebben de volgende voordelen:

  • Eenvoudig online te bestellen;
  • Rechtstreeks bezorgd vanaf de kweker;
  • Aantrekkelijk geprijsd;
  • Binnen 3 tot 5 dagen dagen bezorgd.

Kenmerken van vaste planten

De meeste vaste planten vormen ieder jaar nieuwe stengels, bladeren, bloemen en zaden boven de grond. Dit start vaak in het voorjaar. Sommige varianten blijven de hele winter groen, maar de meesten trekken zich (deels) ondergronds terug om de winter te overleven. Met de juiste verzorging en op de juiste plek geplant, bloeien ze elk jaar weer op.

Vind je het leuk om zelf fruit te kweken? Kies dan voor een bessenstruik, zoals een kruisbes. Ook aardbeien uit eigen tuin zijn heerlijk. Wil je elk jaar iets anders? Dan bieden eenjarigen de perfecte uitkomst!

Misschien wil je liever je eigen bloemen plukken, zoals heerlijk geurende lavendel.
Bodembedekkers doen precies wat hun naam zegt; ze bedekken stukken bodem. Dit helpt heel goed tegen onkruid en scheelt weer schoffelen. Ook kun je kiezen voor bijen- en vlinderplanten, om insecten te lokken. Welke vaste planten je ook kiest, je kiest ze makkelijk online bij ons uit.

Vaste planten online bestellen of liever eerst advies?

Vaste planten kun je direct online bij ons bestellen. Heb je eerst nog vragen, dan geven we graag advies. Er zijn veel verschillende soorten vaste planten en we helpen je dan ook graag met kiezen. We kunnen je ook adviseren over bijvoorbeeld schaduw- of zonminnende planten. Zo weet je zeker dat je voor de juiste planten kiest.

Advies over vaste planten? Bel of app ons op 085 065 9755, of mail naar klantenservice@plantenzand.nl