Haagplanten

Wil je zorgen voor een mooie, groene omheining van je tuin? De haagplanten van online tuincentrum Plantenzand.nl maken jouw tuin nóg gezelliger. Bij Plantenzand.nl ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Haagplanten zijn eenvoudig bij ons te bestellen in de webshop, komen rechtstreeks van de kweker en we bezorgen ze snel en met grote zorg bij jou thuis!

Filters

Toont alle 7 resultaten

Kenmerken van haagplanten

Haagplanten zijn perfect voor het creëren van een natuurlijke omheining van jouw tuin. Neem bijvoorbeeld de groene beukenhaag, ook wel bekend als de ‘gewone beuk’. Deze geeft jouw tuin in het voorjaar en de zomer een prachtig groene, frisse uitstraling en neemt in het najaar mooie herfstkleuren aan. De haag behoudt zijn blad in de winter, waardoor je het hele jaar door een dichte haag houdt.

Doordat ze makkelijk te planten zijn en geschikt voor vrijwel iedere grondsoort, zijn haagplanten populair in vele tuinen. De voorbereiding is hierbij wel heel belangrijk. Bekijk wat het beste moment is voor het planten van jouw haagplant, bij de groene beukenhaag is dat bijvoorbeeld tussen oktober en april. Vervolgens zorg je voor een mooie geul en span je een draad om te zorgen dat ze in een mooie rechte lijn groeien. Als je advies wilt voor het planten van jouw haag, dan staan wij altijd voor je klaar!

Voordelen van haagplanten

Een haagplant kopen heeft veel voordelen. Het draagt allereerst natuurlijk bij aan een fijne, groene uitstraling van jouw tuin, in tegenstelling tot een hek of houten afscheiding. Ze zorgen daarnaast voor extra veel privacy, meer dan andere typen planten. Ze zijn namelijk zeer dichtbegroeid en kunnen vrij hoog worden. En dit zorgt niet alleen voor privacy, maar beschermt jouw tuin ook tegen wind en geluid!

  • Hele jaar door een dichte haag;
  • Frisse uitstraling;
  • Extra privacy;
  • Geschikt voor iedere grondsoort.

Haagplant direct online kopen of eerst advies nodig?

Via onze webshop kun je eenvoudig en snel een haagplant kopen. Wij streven ernaar om onze haagplanten binnen 3 tot 5 werkdagen bij je te bezorgen. Heb je behoefte aan hulp of advies bij de aanschaf van planten voor jouw tuin? Laat het ons weten! Je kan altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar klantenservice@plantenzand.nl, of bel of app ons op 085 065 9755.