Bomen

Wil je bomen kopen voor je tuin? Een uitstekend idee! Ze geven hoogte en diepte aan je tuin en zorgen voor een natuurlijk groene uitstraling. Goed voor de gezelligheid, goed voor de natuur, goed voor het gemoed. Wij hebben de populairste leibomen en topkwaliteit loofbomen in ons aanbod. Denk hierbij aan mooie loof- en leibomen.

Filters

Voordelen van bomen

Het is belangrijk om wat onderzoek te doen voor je bomen in je tuin gaat planten. Iedere boom heeft namelijk zijn eigen kenmerken en voordelen. Ze dragen op allerlei manieren bij aan jouw tuin, aan de omgeving en aan de natuur als geheel. Er is niets mooiers dan wakker worden, uit je raam kijken en vogels zien rondhangen in jouw tuin.

  • Natuurlijke schaduw
  • Extra dimensie aan je tuin
  • Lange levensduur
  • Goed voor het milieu

Kenmerken van bomen

Een boom koop je niet zomaar even. Het is geen tijdelijke opvulling van je tuin, maar iets waar je lange tijd plezier van gaat hebben! Er zijn daarom een aantal zaken waar je goed op moet letten. Elk type is anders en heeft specifieke verzorging nodig.

Ga je bomen bestellen? Kijk dan dus niet alleen naar het uiterlijk, maar ook naar wat voor onderhoud de boom vereist. Verder is het natuurlijk goed om te weten hoe groot en breed hij wordt. Plant je boom sowieso op minimaal twee meter afstand van de erfgrens.

Bomen direct online kopen of eerst advies nodig?

Via onze webshop kun je eenvoudig bomen bestellen. Wij streven ernaar jouw aankopen binnen 3 tot 5 werkdagen bij je te bezorgen. Meer weten of ben je op zoek naar advies over welke boom het best in jouw tuin past? Neem dan gerust contact op met ons. Dat kan door te mailen naar klantenservice@plantenzand.nl of te bellen naar 085 065 9755.