Bomen

Bomen bestellen voor je tuin? Bij Plantenzand kun je eenvoudig online bomen kopen. Wij hebben voor iedere tuin een geschikte boom en een ruime keuze uit jonge en volwassen bomen.

Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Welke bomen voor jouw tuin?

Voordat je bomen gaat kopen is het belangrijk wat onderzoek te doen naar welke boom bij jouw tuin past. Iedere boom heeft namelijk zijn eigen kenmerken en voordelen. Dit draagt op allerlei manieren bij aan jouw tuin, aan de omgeving en aan de natuur als geheel. Een aantal voordelen van bomen zijn;

  • Natuurlijke schaduw;
  • Lange levensduur;
  • Goed voor het milieu.

Daarnaast geven bomen een extra dimensie aan je tuin. Zo kun je een hoge boom bestellen en plaatsen als blikvanger in de tuin. Of een natuurlijke afscheiding creëren door het plaatsen van een aantal lage bomen.

Welke bomen kopen?

Bomen kopen doe je niet zomaar even. Het is geen tijdelijke opvulling van je tuin, maar iets waar je lange tijd plezier van gaat hebben! Er zijn daarom een aantal zaken waar je goed op moet letten. Elk type is anders en heeft specifieke verzorging nodig.

Ben je op zoek naar een boom voor op een zonnige plek? Dan zijn onze Mediterrane bomen een goede optie. Of een Fruitboom, daar pluk je in de zomer heerlijke vruchten van. Zoek je een alternatief voor een haag. Kijk dan bij onze Leibomen. Je kunt hiervan meerdere bomen bestellen die zorgen voor een dichtbegroeide groene muur. En vergeet ook niet onze populaire Loofbomen met zijn mooie bladeren, die ieder jaargetijde van kleur veranderen.

Met de ruime keuze aan producten bij Plantenzand kun je ook voor jouw tuin de geschikte bomen kopen.

Online bomen bestellen

Via onze webshop kun je eenvoudig bomen bestellen. Hier kun je de keuze maken uit verschillende stamdiktes en hoogtes. Wanneer jij je bestelling hebt geplaatst, gaan wij gelijk voor jou aan de slag. Binnen één week komen wij jouw aankopen thuis bezorgen.

Wil je niet direct online kopen maar eerst advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor alle informatie over onze bomen. Door te mailen naar klantenservice@plantenzand.nl of te bellen naar 085 065 9755.