Tuin

Ben jij bezig in jouw tuin? Bij Plantenzand.nl willen we je graag helpen om te zorgen dat je tuin er zo mooi mogelijk bij ligt. Of het nu gaat om planten, bomen of grondverbeteraars, om vogelvoer of ongediertebestrijding, om groene gazons of heldere vijvers; het assortiment van Plantenzand.nl biedt wat jij nodig hebt! Met de tips (ook onder aan de pagina) en de producten van Plantenzand zorg jij voor jouw ideale tuin!

Filters

Resultaat 1–12 van de 85 resultaten wordt getoond

Een tuininrichting ontwerpen

Een mooie tuininrichting hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het belangrijkste is dat het voldoet aan jouw wensen. De volgende tips maken het ontwerpen van jouw tuin makkelijker:

  1. Maak een schets van een paar ideale tuininrichtingen. Hierop kun je jouw ideeën de vrije loop laten.
  2. Bepaal de gewenste structuur. Waar komt een zitplek en het tuinpad? Houd je van een levendige en natuurlijke tuin? Kies dan voor ronde vormen. Een tuin inrichten met hoekige of symmetrische vormen, oogt daarentegen juist ordelijker
  3. Kies de beplanting die bij jou past! Wil je een onderhoudsarme tuin inrichten? Of een weelderige tuin met bloemperken en sierbedden? Bij een diepe tuin, kun je donkerbladige planten achterin plaatsen. Om juist diepte te creëren, kies je voor licht bladige planten.

Met deze eenvoudige stappen is een tuin vormgeven voor iedereen een gemakkelijke klus. Zo zet je jouw tuinplan om in de ideale tuininrichting.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie over jouw nieuwe tuininrichting.