Plantenzand.nl is onderdeel van:  

Over Plantenzand.nl

Plantenzand.nl brengt plezier naar jouw tuin! Van de kweker tot de chauffeur; wij helpen je met een glimlach aan nieuwe planten, bomen, zand en andere tuinproducten. Plantenzand.nl is een online tuincentrum. Dat betekent dat je in slechts een paar muisklikken alles aanschaft voor een nieuwe, frisse inrichting van de tuin. Zo hoef je niet langer zelf uren te dwalen door een tuincentrum, om vervolgens zware zakken en planten naar de auto te tillen.

Ruim aanbod voor een mooie tuin

In ons uitgebreide assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor een mooie tuin. We bezorgen binnen 3 tot 5 werkdagen. We combineren onze ritten zoveel mogelijk. Hiermee proberen we ons steentje bij te dragen aan het milieu. Ontdek het gemak van Plantenzand.nl en bekijk voordat je aan de slag gaat eens rustig ons aanbod, selecteer wat je nodig hebt en wij bezorgen het persoonlijk bij je thuis of op de zaak.

Een greep uit ons aanbod

Rechtstreeks van de kweker

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Alle planten in ons assortiment komen daarom rechtstreeks van de kweker. Ze krijgen voldoende licht, water, voeding en groeien op in de juiste temperatuur. Daarom blijven ze bij de kweker, tot het moment dat jij ze bestelt. Het resultaat? Stressvrije, mooie én scherp geprijsde planten!

Klantenservice

Heb je vragen voor ons of zou je graag ergens hulp bij willen krijgen? Onze klantenservice staat voor je klaar en helpt je graag. Je kunt ons bellen op +31 6 1277 0590. Ook kun je op dat nummer een WhatsAppbericht bericht sturen. Mailen kan ook: klantenservice@plantenzand.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief →