Mediterrane bomen

Tapas, een goed glas wijn en genieten van het zonnetje. Klinkt als vakantie, toch? Maar wat als je dat gevoel gewoon thuis kunt ervaren? Geef jouw tuin eenvoudig een echt mediterraan gevoel met onze mediterrane bomen. Zo geniet je het hele jaar van een vakantiegevoel, en dat gewoon thuis!

Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Voordelen mediterrane bomen

Ver reizen voor een vakantiegevoel? Niet nodig. Met de vele voordelen van mediterrane bomen haal je het vakantiegevoel gewoon naar jouw tuin. Daar geniet je ieder jaar opnieuw van.

  • Geef jouw tuin een mediterraan tintje
  • Keuze uit wintergroene en snelgroeiende bomen
  • Het hele jaar een zomers gevoel

Soorten mediterrane bomen

Afhankelijk van jouw wensen kies je de mediterrane boom die daar het beste bij past. De olijfboom kennen we allemaal. Deze favoriet is wintergroen en geeft je tuin direct een mediterrane uitstraling. Wil je liever een plant die snel groeit, om zo bijvoorbeeld een groene haag te creëren? Kies dan voor bamboe. Deze plant woekert niet en voorziet jouw tuin binnen no-time van het echte vakantiegevoel. Of ga jij toch voor een klimmer? Blauwe regen kan tot wel 10 meter hoog worden en geeft jouw tuin een kleurrijke uitstraling.

Mediterrane bomen verzorgen

Mediterrane bomen komen natuurlijk uit warme, zonnige landen. Ze doen het dan ook het beste op een zonnig plekje. Ze lusten wel wat water, maar houden niet van natte voeten. Zorg er dus voor dat water altijd weg kan lopen.

Direct online bestellen

Wil jij het mediterrane gevoel in jouw tuin? Bestel dan jouw mediterrane bomen eenvoudig in onze webshop. Als je de bestelling hebt geplaatst, komen wij binnen 3 tot 5 werkdagen alles bij je bezorgen. Mocht je nog vragen voor ons hebben, dan kun je mailen naar klantenservice@plantenzand.nl of bellen op 085 065 9755.