Graszoden

Kan jouw tuin wel wat groen gebruiken? Kies dan voor kwalitatief gras van Plantenzand.nl. Met onze graszoden leg je eenvoudig een mooi grasveld aan op iedere plek bij je thuis (of op de zaak). Onze graszoden worden rechtstreeks vanaf de kweker bij jou thuisbezorgd door onze bezorgdienst. Zo is de kans het grootst dat ze goed aarden in jouw tuin en je binnen korte tijd van een mooie groene tuin geniet. Sproei vooral bij de aanleg extra met water, graszoden hebben de eerste periode extra vocht nodig.

Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

De voordelen van ons gras

Gras is een eenvoudige manier om jouw tuin te vergroenen. Onze graszoden worden als kant-en-klare matten geleverd, die je eenvoudig in de tuin legt. Je kunt zelf kiezen hoeveel m2 je bestelt. Dus of je nou een groot of klein oppervlakte hebt, wij leveren de gewenste hoeveelheid. Wist je dat gras een goede manier is om de tuin koel te houden in de zomer? Tegels houden veel warmte vast, terwijl gras de warmte juist afvoert. Zo wordt je tuin niet alleen gezelliger, maar ook comfortabeler. En er zijn nog meer voordelen:

  • Gras produceert veel zuurstof;
  • Het vangt CO2 op uit de lucht;
  • Het is goed voor het milieu;
  • Draagt bij aan een beter klimaat;
  • Ons gras is binnen 3 tot 5 dagen dagen bezorgd.

De kenmerken van graszoden

Graszoden vragen wat aandacht en onderhoud, zeker net na het aanleggen. Het gras dient natuurlijk gemaaid te worden, maar bij droge perioden moet het ook gesproeid worden. Zeker net na de aanleg van de graszoden is het belangrijk om veel water te geven. Dit zorgt ervoor dat het goed aardt en er geen kale of gele plekken ontstaan. Stop jij dat kleine beetje aandacht in het gras? Dan word je beloond met een prachtig groen veld, waar je heerlijk op kunt liggen en de kinderen op kunnen spelen.

Gras online bestellen of liever eerst advies?

Ons gras kun je direct online bestellen. Een rol weegt zo’n 15 kg en heeft een oppervlakte van 40x250cm. Heb je advies eerst advies nodig of heb je andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder! Dit kan via chat, whatsapp, mail of telefonisch. Ook kun je ons contactformulier invullen.