Fruitbomen

Wat is er lekkerder dan een stuk fruit van je eigen fruitboom? Bij online tuincentrum Plantenzand.nl vind je al meer dan 130 soorten fruitbomen. Kweek ze nu heerlijk in eigen tuin en ervaar hoe lekker eigen fruit kan zijn. Bekijk ze allemaal, plaats online een bestelling en neem binnenkort een hap van een stuk fruit uit eigen tuin!

Filters

Resultaat 1–12 van de 141 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 141 resultaten wordt getoond

Voordelen fruitbomen

De meeste fruitbomen zijn goed te planten op zonnige plekken in de tuin, geven in het voorjaar al volop kleur aan je tuin en trakteren je in de zomer op heerlijk fruit. Enkele voordelen op een rij:

  • Bloemen in het voorjaar
  • Fruit in de zomer
  • Hoge en lage fruitbomen
  • Ideaal voor zonnige plekken
  • Onderhoudsvriendelijk

Fruitbomen verzorgen

De meeste fruitbomen hebben vrij weinig verzorging nodig. Vooral het aanplanten ervan vraagt even wat aandacht. Je kan dat eigenlijk het hele jaar door doen. Het mag alleen niet vriezen. Na het aanplanten moet je de fruitboom of struik flink wat water geven, zeker als je hem in de zomer plant. Als de fruitboom in een pot blijft staan, is het belangrijk om in de gaten te houden of die niet uitdroogt.

Als je elk jaar weer heerlijk fruit uit eigen tuin wilt eten, moet je de fruitboom of struik in de winter snoeien. Meer onderhoud vragen ze eigenlijk niet. Wel kun je ze in het voorjaar bemesten. De extra voedingsstoffen geven dan een flinke boost richting de zomer.

Direct online bestellen

Wil je online jouw nieuwe fruitbomen bestellen en alles thuis laten bezorgen? Dat kan bij Plantenzand.nl! Wij hebben een uitgebreid assortiment bomen, struiken en planten zodat je heel eenvoudig in één keer alles in huis kan halen voor een mooie nieuwe tuin.

Als je de bestelling hebt geplaatst, komen wij binnen 1 week alles bij je bezorgen. Mocht je nog vragen voor ons hebben, dan kun je mailen naar klantenservice@plantenzand.nl.