Klimplanten

Wil jij jouw tuin ook in de hoogte vergroenen? Dat kan met klimplanten. Klimplanten klimmen – zoals de naam al zegt – op tegen verticale oppervlakten. Zo kun je bijvoorbeeld schuttingen of kale muren toch voorzien van planten. Wist jij dat er veel keuze is in soorten klimplanten? Zo kun je kiezen voor een klimop als erfafscheiding of kies voor een klimroos om extra kleur aan te brengen aan je schutting of pergola.

Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Voordelen klimplanten

Overweeg jij om jouw tuin te vergroenen met klimplanten? Dat is een goede keuze. Klimplanten hebben namelijk tal van voordelen en maken van jouw tuin een groene oase.

  • Geschikt voor zowel kleine als grote tuinen
  • Makkelijk in onderhoud
  • Voorkomt inkijk
  • Ook geschikt voor schaduwrijke tuinen

Klimplanten verzorgen

De meeste klimplanten hebben niet veel verzorging nodig. Zorg ervoor dat je de klimplanten op de juiste plek aanplant en je zult er lang plezier van hebben. Een klimroos houdt van een zonnig plekje of lichte schaduw. Een klimop is wat makkelijker. Afhankelijk van het soort dat je kiest kan deze in de zon, maar ook in de volle schaduw. Zo is er voor iedere tuin wel een geschikte klimplant te vinden.

Wintergroene klimop

Wil jij ook ’s winters genieten van groen in jouw tuin? Ook dan zijn klimplanten een goede keuze. De klimop is ijzersterk en voelt zich op bijna iedere plek in de tuin wel thuis. Daarnaast is de klimop wintergroen en voorziet hij jouw tuin dus het hele jaar van een natuurlijke uitstraling.

Direct online bestellen

Wil jij direct aan de slag? In onze webshop bestel je jouw klimplanten eenvoudig zelf. Als je de bestelling hebt geplaatst, bezorgen we binnen 3 tot werkdagen. Mocht je nog vragen voor ons hebben, dan kun je mailen naar klantenservice@plantenzand.nl of bellen op 085 065 9755.