Florentus

Ben jij op zoek naar de juiste bodemverbetering voor jouw planten? Kies dan voor de bodemverbetering van Florentus. Florentus biedt tal van oplossingen voor het aanplanten en onderhouden van planten. Kies voor de juiste aanplantgrond, bijvoorbeeld speciaal voor jouw moestuin of mediterrane planten. Of kies voor speciale mest die jouw planten de voeding geeft die ze nodig hebben om te blijven bloeien.

Filters

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Voordelen bodemverbeteraar Florentus

De bodemverbetering van Florentus biedt tal van voordelen. Je wilt natuurlijk dat jouw planten de juiste start krijgen of juist een boost om seizoen na seizoen te blijven bloeien.

  • Geeft jouw planten een goede start of een extra boost
  • Voor iedere situatie een passende oplossing
  • Zorgt dat jouw planten mooi blijven groeien en bloeien

Soorten bodemverbetering Florentus

Wil jij nieuwe planten aanplanten? Kies dan voor de juiste grond. Florentus heeft speciale grond voor onder andere buxussen, mediterrane planten, moestuinen, rozen en rododendrons. Wil jij jouw planten de juiste voeding geven? Kies dan voor plantenvoeding, koemestkorrels of gazon- en tuinmest. Zo zullen jouw planten jaar na jaar blijven groeien en bloeien.

Wanneer kiezen voor bodemverbetering?

Jouw planten zullen je dankbaar zijn als je ze op het juiste moment, de juiste voeding geeft. En blije planten betekent mooie kleurrijke tuin. Daarom is het aan te raden jouw planten meerdere keren per jaar te voeden. Je kunt de bodemverbetering van Florentus het hele jaar door gebruiken.

Direct online bestellen

Wil jij aan de slag met jouw tuin? Dat begint bij een goede bodemverbeteraar. Deze bestel je eenvoudig in onze webshop. Als je de bestelling hebt geplaatst, komen wij binnen 3 tot 5 werkdagen alles bij je bezorgen. Mocht je nog vragen voor ons hebben, dan kun je mailen naar klantenservice@plantenzand.nl of bellen op 085 065 9755.