Tuinplanten

Met onze tuinplanten wordt jouw tuin een gezellig plek! Bij plantenzand.nl kun je eenvoudig verse tuinplanten bestellen! Of je nu op zoek bent naar één tuinplant of naar een aantal buitenplantjes, binnen een week wordt de bestelling bij jou thuis geleverd. Dat scheelt een hoop sjouwen! Tuinplanten online kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Lees hieronder verder om meer te weten over onze tuinplanten.

Filters

Resultaat 1–12 van de 219 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 219 resultaten wordt getoond

Soorten tuinplanten

Mooie tuinplanten laten jouw tuin stralen! Ze geven sfeer aan jouw tuin. Met de juiste keuze van tuin planten en een beetje verzorging tover jij jouw tuin om tot een zee van bloesem. Bij Plantenzand vind je verschillende buiten planten in ons assortiment, bijvoorbeeld:

  • Vaste planten
  • Graszoden
  • Haagplanten
  • Klimplanten
  • Borderpakketten

De borderpakketten hebben we hebben speciaal voor jou samengesteld. Zo hoef jij niet na te denken over de plantenselectie. Deze groep tuinplanten past goed bij elkaar, en staan graag op dezelfde plek in de tuin.

Een tuinplant voor elke tuin

Ben je op zoek naar de perfecte tuinplant voor jouw tuin? Wij hebben voor ieders wat wils. Wil je goedkope tuinplanten kopen? Dan zijn haagplanten een goede keuze. Deze doen het goed als erfscheiding of voor het creëren van hofjes in de tuin. Hiervoor wordt de beukenhaag als buitenplant veel gebruikt. Deze groeit snel en is in de winter bladhoudend.

Wil je weinig onderhoud en geen inkijk in de tuin? Dan is de klimplant erg geschikt als tuinplant, voor zowel kleine als grote tuinen.

Wij bezorgen eenvoudig en snel jouw buitenplanten

Bij Plantenzand.nl hebben wij regelmatig nieuwe buitenplanten in ons assortiment. Hierdoor kun je ieder seizoen kwalitatieve planten buiten in de grond zetten.

Onze bezorgservice levert binnen een week uw bestelling. Deze wordt zoveel mogelijk met onze eigen Plantenzand bus. De bestellingen buitenplanten die niet in de bus passen worden met een vrachtauto bezorgd.

Tuinplanten online bestellen bij Plantenzand.nl

Tuinplanten online bestellen doe je gemakkelijk in onze webshop! Je kiest zelf een gewenste bezorgdag en deze worden conform afspraak bij jou thuis geleverd. Heb je nog vragen over welke plant je het beste in de tuin plant? Neem gerust contact met op met onze klantenservice. Mail ons naar klantenservice@plantenzand.nl of bel 085 065 9755 voor meer informatie over tuinplanten.