ECOstyle

Een tuin aanplanten begint bij de juiste bodem. Je wilt natuurlijk dat jouw planten goed gaan groeien en bloeien, maar hoe pak je dat aan? Met de bodemverbetering van Ecostyle geef je nieuwe planten een goede start en bestaande planten de boost die ze nodig te hebben om te blijven bloeien. Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder type plant is er wel een passende bodemverbeteraar te vinden.

Filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Voordelen bodemverbeteraar Ecostyle

Jouw planten verdienen goed onderhoud. Kies daarom voor de bodemverbetering van Ecostyle en geniet van tal van voordelen:

  • 100% organisch
  • Geef jouw planten een goede start of een extra boost
  • Voor iedere situatie een passende oplossing
  • Zorgt dat jouw planten mooi blijven groeien en bloeien

Soorten bodemverbetering EcoStyle

Voor iedere situatie heeft Ecostyle een passende bodemverbetering. Zo is er speciale groeigrond die jouw nieuwe planten een extra groene kleur geven. Liever je bestaande planten een boost geven? Kies dan voor mest of plantenvoeding. Last van gele bladeren? Met Ecostyle bloedmeel is dit verleden tijd. Daarnaast zijn er speciale bodemverbeteraars voor hortensia’s, hagen, klimplanten, en nog veel meer.

Wanneer kiezen voor bodemverbetering?

Je kunt de bodemverbetering van Ecostyle het hele jaar door gebruiken. Kies bij het aanplanten van nieuwe planten direct voor de juiste grond. Bemesten kun je het beste meerdere keren per jaar doen. Op de productpagina’s zie je precies hoe lang de bodemverbetering voedt en dus ook hoe vaak je het kunt gebruiken. Zo geef je jouw planten de optimale verzorging, in ruil voor een prachtig bloeiende tuin.

Bodemverbeteraar van Ecostyle is 100% organisch

Je wilt natuurlijk dat jouw planten goed groeien en bloeien, maar het liefst wel zonder schadelijke middelen. De bodemverbeteraars van Ecostyle zijn allemaal 100% organisch. Goed voor natuur, mens én dier dus!

Direct online bestellen

Wil jij aan de slag met jouw tuin? Dat begint bij een goede bodemverbeteraar. Deze bestel je eenvoudig in onze webshop. Als je de bestelling hebt geplaatst, komen wij binnen 3 tot 5 werkdagen alles bij je bezorgen. Mocht je nog vragen voor ons hebben, dan kun je mailen naar klantenservice@plantenzand.nl of bellen op 085 065 9755.