Loofbomen

Wil je een mooie loofboom kopen voor in de tuin? Online tuincentrum Plantenzand.nl heeft een uitgebreid aanbod met fraaie, prachtig gekleurde bomen. Ze zijn allemaal direct te bestellen in onze webshop, komen rechtstreeks van de kweker en worden binnen enkele dagen thuisbezorgd!

Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Voordelen van loofbomen

Met loofbomen kun je in je eigen achtertuin genieten van de vier jaargetijden. Dit type boom verkleurt namelijk in de herfst, brengt ‘kaal’ de winter door en staat in de lente en zomer weer schitterend in de bloei. Bovendien zijn er vele soorten loofbomen. Zo is er voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een kleine of grote boom? Eén met een lichte of donkergroene kleur? Of juist met rode, gele of roze bladeren? In ons aanbod vind je ze allemaal.

  • Geniet van vier seizoenen in je achtertuin
  • Mooie (groene) uitstraling
  • Verschillende kleuren
  • Veel keuzemogelijkheden

Kenmerken van loofbomen

Bomen worden vaak ingedeeld in twee verschillende soorten: loofbomen en naaldbomen. Het verschil zit in de vorm van de bladeren. Loofbomen hebben platte bladeren, zoals je die kent van bijvoorbeeld een beuk of eik. Andere populaire loofbomen zijn de Amerikaanse Amberboom, de leilinde en de Cornus Kousa.

Door het verschil in de bladeren reageren de twee type bomen op een andere manier op de herfst en winter. Wat kenmerkend is voor een loofboom is de bladval. In de herfst verkleurt de boom en laat die uiteindelijk de bladeren vallen. Dat gebeurt ter voorbereiding op de vorstperiode. Op die manier wordt schade en uitdroging in de koudste maanden van het jaar voorkomen.

Loofbomen online bestellen

Onze loofbomen bestellen simpel en snel in onze webshop. Jouw bestelling wordt vervolgens binnen 3 tot 5 werkdagen bezorgd. Mocht je vragen hebben of graag hulp willen, neem dan contact met ons op via klantenservice@plantenzand.nl of op 085 065 9755 (bellen en WhatsApp).