Zand

Op zoek naar zand? Plantenzand heeft meerdere soorten zand. Bij ons kun je eenvoudig zand kopen en binnen een week het zand laten bezorgen. Heb je vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Filters

Soorten zand

Wij hebben een ruime keuze aan verschillende soorten zand. Zo kun je goedkoop zand kopen voor het ophogen van de bodem of kiezen voor zandbakkenzand om een zandbak te vullen. Daarnaast zijn er voor meerdere toepassingen zand te koop. De volgende soorten vind je in ons assortiment:

Bij Plantenzand kun je veilig en betrouwbaar zandbestellen. Dit omdat alle soorten zand vrij zijn van verontreiniging en het is BRL gecertificeerd.

Hoeveel zand kopen?

Bij Plantenzand kun je verschillende hoeveelheden zand kopen. Dit kan los gestort per m3, in een halve big bag of je kunt een hele big bag zand bestellen. Een hele big bag weegt zo’n 1200 kg wat bijna 1m3 zand is.

Afhankelijk van de grootte van de nodige oppervlakte moet je rekening houden met extra zand omdat het vaak nog verzakt/inklinkt. Wij adviseren een percentage van 10% aan te houden bij zand kopen.

Zand bezorgen

Binnen een week komt onze chauffeur het zand bezorgen. Je kunt zand kopen losgestort of onze chauffeur komt een bigbag zand bezorgen. Dit wordt geleverd met de vrachtauto die voorzien is van een kooiaap of laadkraan.

Thuisblijven om de bestelling in ontvangst te nemen is niet perse nodig. De chauffeurs doen altijd hun uiterste best om op de gewenste plek te komen, het is ter beoordeling van hen om te kijken of dit lukt of niet. Ze zullen te allen tijde zo dicht mogelijk bij de gewenste plek het zand bezorgen.

Zand bestellen voor een aantrekkelijke prijs

Bij Plantenzand kun je op twee manieren goedkoop zand bestellen. Je kunt los zand kopen of een bigbag zand kopen. Dit geldt ook voor het grind, het grond en de bodembedekkers die je in ons assortiment vindt. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie over zand bestellen.