Bodemverbetering

Bodemverbeteraars vormen de basis van een gezonde grond. Het bevat veel voedingsstoffen, verbetert de bodemstructuur en zorgt voor meer vruchtbaarheid. Dit resulteert in gezonde planten en bomen die sneller (en beter) groeien. Planten en bomen kunnen er zelfs langer door leven en bevatten meer kleur. Van bemeste tuinaarde tot tuinturf tot lavameel bij Plantenzand.nl vind je jouw bodemverbeteraars. Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste voedingsstoffen? We adviseren je graag bij de aanschaf, zo weet je zeker dat je de juiste producten in huis haalt.

Filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Wat doen bodemverbeteraars?

Niet elke grond is meteen geschikt om planten in te zetten. Soms bevat de grond te veel klei, waardoor planten moeilijker wortelen. Of misschien is de grond te zanderig. Voor elke grond zijn geschikte bodemverbeteraars te vinden. Deze producten zorgen ervoor dat de grond luchtiger wordt, zodat de wortels beter zuurstof kunnen opnemen. Ook kan op deze manier het water beter worden vastgehouden en opgenomen.

Voordelen van onze bodemverbeteraars:

  • Vormt de basis van een gezonde grond;
  • Verrijkt de grond met voedingsstoffen;
  • Zorgt voor een betere waterhuishouding;
  • Zorgt voor goede groei en bloei;
  • Makkelijk en snel bij je thuisbezorgd op een tijdstip dat jou past;
  • Netjes in een Big Bag geleverd, los gestort of in een kleinere zak.

Voordelen bodemverbeteraar Florentus

De bodemverbetering van Florentus biedt tal van voordelen. Je wilt natuurlijk dat jouw planten de juiste start krijgen of juist een boost om seizoen na seizoen te blijven bloeien.

  • Geeft jouw planten een goede start of een extra boost
  • Voor iedere situatie een passende oplossing
  • Zorgt dat jouw planten mooi blijven groeien en bloeien

Wanneer kiezen voor bodemverbetering?

Jouw planten zullen je dankbaar zijn als je ze op het juiste moment, de juiste voeding geeft. En blije planten betekent mooie kleurrijke tuin. Daarom is het aan te raden jouw planten meerdere keren per jaar te voeden. Je kunt onze de bodemverbetering het hele jaar door gebruiken.

Bodemverbeteraars online bestellen

Bodemverbeteraars uit ons assortiment: bemeste tuinaarde, gezeefde teelaarde, natuurcompost, lavameel en nog veel meer! Wij werken met grond dat BRL gecertificeerd is, wat betekent dat het aan de geldende Milieu-hygiënische voorwaarden voldoet. Je kunt het dus veilig gebruiken en verwerken.

Advies nodig of heb je vragen?

Advies nodig bij de aanschaf van bodemverbeteraars? Of weet je niet of je eigenlijk wel een bodemverbeteraar nodig hebt? Wij helpen je graag met al je vragen. Neem dan gerust contact op met ons! Wij denken graag met je mee!