Bemesting

Om jouw planten optimaal te onderhouden en mooi te laten groeien, is goede bemesting belangrijk. Bij Plantenzand.nl krijg je altijd topkwaliteit. Wij hebben een groot assortiment aan bemestingsproducten van ECOstyle tot Florentus tot Triferto producten. Zo vind je bij ons koemestkorrels voor een voedingsrijke bodem, kalkkorrels voor een betere grondstructuur, gazon– en tuinmest voor goede bescherming, universele plantenvoeding en specifiekere voeding zoals orchideeënvoeding en citrus- & olijfvoeding.

Filters

Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

Kenmerken van bemesting

Om je tuin zo goed mogelijk te verzorgen, heb je verschillende soorten bemesting nodig. Koemestkorrels zijn ideaal voor het planten, kweken en verpotten van alle planten in jouw moestuin. Kalkkorrels werken goed voor allerlei soorten kamer- en tuinplanten. Tuinmest is breder inzetbaar en biedt complete voeding voor onder meer bloementuinen en moestuinen. Om een mooie en gezonde gazon te houden of te krijgen hebben we diverse gazonbemestingen zoals N23 gras, NPK 12-10-18 en gazon AZ. Goede plantenvoeding zorgt daarnaast voor extra sterke en gezonde planten.

Wij bieden bemesting voor ieder type tuin, zoals een gazon, siertuin of moestuin. Heb je behoefte aan meer informatie? Laat het ons gerust weten, wij staan voor je klaar!

Voordelen van bemesting

Goede bemesting is essentieel als je wilt zorgen voor mooie en gezonde planten in jouw tuin. Met de juiste bemesting zorg je voor voldoende voedingsstoffen, gunstige voorwaarden voor planten om te groeien en een mooie opbrengst van jouw moestuin. Hoe beter je jouw planten verzorgt, hoe meer je van ze kunt genieten.

Kies de juiste bemesting

  • Koe- en kippenmestkorrels
  • Tuinmest
  • Van kalkkorrels tot tripelsuperfosfaat
  • Voor het mooiste gazon met bijvoorbeeld gazon AZ of N23 gras
  • Van universele plantenvoeding tot specifieke voeding zoals orchideeënvoeding of snijbloemenvoeding
  • Van a tot z voeding met AZ ECOstyle zoals coniferen, hortensia,- aardbeien- of druiven AZ

Voordelen bemesting met ECOstyle

Je wilt natuurlijk dat jouw planten goed groeien en bloeien, maar het liefst wel zonder schadelijke middelen. De bodemverbeteraars van Ecostyle zijn allemaal 100% organisch. Goed voor natuur, mens én dier dus! Andere voordelen zijn:

  • Geef jouw planten een goede start of een extra boost
  • Voor iedere situatie een passende oplossing
  • Zorgt dat jouw planten mooi blijven groeien en bloeien

Bemesting direct online kopen of eerst advies nodig?

Via onze webshop kun je eenvoudig producten voor bemesting bestellen. Wij streven ernaar om onze producten binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis te bezorgen. Heb je ergens hulp bij nodig of wil je advies? Neem dan gerust contact op met ons!