Winkelwagen

Heesters die goed tegen zon en droogte kunnen

Ben je op zoek naar heesters die goed tegen zon en droogte kunnen? Bij online tuincentrum Plantenzand.nl ben je dan aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment heesters vind je meerdere soorten die het uitstekend doen in de volle zon.

Heesters

Een heester, ook wel bekend als ‘struik’, is een plant met houtachtige stelen. Omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn en veel te zien zijn in Nederlandse tuinen worden ze ook wel als ‘vakkenvullers’ gezien. Heesters hebben een aantal voordelen. Zo sterven ze niet af, blijven ze zichtbaar en kennen ze een prachtige bloei.

Heesters die goed tegen zon en droogte kunnen zijn onder meer de Toverhazelaar en Vlinderstruik. De Toverhazelaar, lichtgeel van kleur, bloeit vanaf januari of februari en heeft een hoge sierwaarde. Ze doet het goed in de zon of lichte schaduw. De Vlinderstruik komt juist in augustus en september tot bloei. Deze opvallende heester trekt veel vlinders aan door de lange bloempluimen.

Hoge kwaliteit heesters

Onze heesters die goed tegen zon en droogte kunnen komen rechtstreeks van de kweker. Ze groeien eerst optimaal tot het moment van bezorgen onder ideale omstandigheden. Ze krijgen precies voldoende water, licht en voeding. Ook is de temperatuur optimaal. Op die manier ben je bij ons altijd verzekerd van heesters van hoge kwaliteit.

  • Ruim aanbod heesters
  • Heesters die goed tegen zon en droogte kunnen
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Online bestellen en thuisbezorgd

Direct online bestellen

Bij online tuincentrum Plantenzand.nl hoef je niet uren door een winkel te lopen en vervolgens zelf alles naar huis te brengen. In onze webshop vind je tuinplanten, heesters, bomen en nog veel meer. Je bestelt ze eenvoudig online en wij bezorgen ze vervolgens binnen een 3 tot 5 werkdagen. Zo haal je alles in huis voor een mooie frisse tuin. Heb je nog vragen? Mail dan naar klantenservice@plantenzand.nl of bel ons op 085 065 9755.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief →