Potgrond RHP – Big Bag

169,40

Korte productomschrijving

Potgrond RHP, plezier voor de planten!

  • Samengesteld uit turf en organisch materiaal
  • Lichtgewicht materiaal, vol voedingsstoffen
  • Leverbaar per 1 m³ (100 L)  Big Bag
  • Prijzen inclusief verzending!
Bezorginformatie

Binnen 1 week bezorgd, afhalen niet mogelijk

Dit product wordt gratis verzonden binnen Nederland! Exclusief de Waddeneilanden

Is het afleveradres buiten onze normale bezorgregio? Dan is bestellen mogelijk via klantenservice@plantenzand.nl

Tips bij dit product

Om jouw plant een optimale leefomgeving te bieden, adviseren wij om het plantengat met zo’n 5 à 15 liter potgrond op te vullen. (Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de plant en het bijbehorende gat.)

Is een 1 m³|100 liter Big Bag toch wat te groot voor jouw tuin? Kijk hier voor onze Universele Potgrond in zakken van 10, 20 en 40 liter.

Volledige productomschrijving
(1 klantbeoordeling)

De voordelen van Plantenzand.nl!

Rechtstreeks van de kwekerij
Gratis afhalen
Binnen 1 week bezorgd
Gratis levering vanaf € 1.250, exclusief groot transport
Eigen bezorgservice (bereken verzendkosten in winkelwagen)

Plezier voor de planten met onze potgrond!

Wil je met je tuin bezig? Soms is een kleine zak potgrond niet genoeg om een hele tuin aan te leggen, dan kan het handig zijn om een grote Big Bag potgrond bij je thuis te laten bezorgen. Deze potgrond is een goede bodem voor de planten in jouw tuin, het bevat alle voedingsstoffen die de planten nodig hebben en het houdt voldoende vocht vast.

Onze grond geeft jouw (tuin)planten gezonde voeding. Deze is een samenstelling van turf en organisch materiaal. Hierdoor geeft het jouw planten de voeding die ze nodig hebben om goed te kunnen groeien. Het is een echte bodemverrijker. Het potgrond heeft eigenschap om niet sterk samen te persen en/of te klinken zoals zand en grond dit wel kunnen doen. Dit zorgt ervoor dat de wortels alle ruimte krijgen om zich goed te ontwikkelen en aan te sterken. Omdat de wortels genoeg ruimte krijgen onder kluit heeft de plant de mogelijkheid om zich snel te ontwikkelen tot een volwassen exemplaar! De grond neemt snel vocht op, is een lichtgewicht materiaal en biedt optimale voeding.

Advies hoeveelheid potgrond

Om jouw plant een optimale leefomgeving te bieden, adviseren wij om het plantengat met zo’n 5 à 15 liter potgrond op te vullen.

(Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de plant en het bijbehorende gat).

Is een 1 m³|100 liter Big Bag toch wat te groot voor jouw tuin? Kijk hier voor onze Universele Potgrond in zakken van 10, 20 en 40 liter.

Gratis verzending

Dit product wordt gratis verzonden binnen Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Is het afleveradres buiten onze normale bezorgregio? Dan is bestellen mogelijk via klantenservice@plantenzand.nl.

 

*Het gebruik van turf heeft verschillende meningen omtrent de nadelen. Want veenafgraving, voor bijvoorbeeld potgrond, leidt tot een belasting van het klimaat en aantasting van natuur en biodiversiteit. Omdat in natte veengronden broeikasgas CO2 opgeslagen zit die bij de winning vrijkomt.

5/5 (1 Review)

Extra informatie

Gewicht 300 kg
Toepassing (bodemverbeteraars)

Siertuin, Kamerplant

1 beoordeling voor Potgrond RHP – Big Bag

  1. Janko

    Eenvoudig besteld, snel bezorgd, prima kwaliteit. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *