Aanbieding!

Gezeefde Teelaarde

Vanaf: 60,00

-11%
Korte productomschrijving

Gezeefde Teelaarde, onze alleskunner voor het fijnere werk!

  • Kant-en-klaar toe te passen.
  • Leverbaar in Big Bags of losgestort.
  • Bodemverbetering door o.a. organische meststoffen.
Bezorginformatie

Binnen 1 week bezorgd
Gratis levering vanaf € 1000
Bekijk hier onze verzendtarieven

Tips bij dit product

Wil je jouw planten de állerbeste bodem boordevol voedingsstoffen geven? Kies dan voor potgrond.

Volledige productomschrijving
(1 klantbeoordeling)

De voordelen van Plantenzand.nl!

Rechtstreeks van de kwekerij
Binnen 1 week bezorgd
Gratis levering vanaf € 1000
Eigen bezorgservice (bereken verzendkosten in winkelwagen)
Shop nu: betaal later met klarna

Gezeefde Teelaarde: de alleskunner!

Gezeefde Teelaarde is een ontzettend universeel product en bij velen bekend onder vele namen. In de volksmond wordt teelaarde ook wel zwarte of bruine aarde genoemd. Het product zelf is net zo veelzijdig als zijn benamingen: Je kunt bijvoorbeeld tuinen, plantsoenen, borders, bermen etc. aanvullen of ophogen. Daarnaast is het ook een hele mooie bodemverbetering. Dankzij een samenstelling met onder andere organische meststoffen doen planten het goed in onze teelaarde én is het de perfecte basis voor graszoden! Onze teelaarde is goed waterdoorlatend en dus vrijwel in elke omgeving te gebruiken. We hebben de teelaarde zo gemengd dat het kant-en-klaar toegepast kan worden, scheppen maar!

Wanneer kies je voor potgrond, gezeefde teelaarde of ongezeefde teelaarde?
Gezeefde aarde heeft een wat fijnere structuur dan bijvoorbeeld ongezeefde teelaarde. Wij raden gezeefde aarde aan voor gebruik in bijvoorbeeld plantenbakken, borders of plantsoenen. Aangezien deze teelaarde nog minder steentjes of andere onwenselijke extraatjes bevat is het een hele mooie bodem voor je bloemen en planten!

Zoek jij grond passend bij grover werk zoals bijvoorbeeld het opvullen van grotere oppervlaktes, bodemverbetering in bermen of als basis voor graszoden? Dan adviseren wij onze ongezeefde teelaarde.

Wil je jouw planten de állerbeste bodem boordevol voedingsstoffen geven? Kies dan voor potgrond.

0/5 (0 Reviews)

1 beoordeling voor Gezeefde Teelaarde

  1. H.J. Schipper

    Prima klantgerichte ervaring. Ik bestelde voor ons thuis (in Almere) 3 kuub teelaarde ongezeefd losgestort. De prijs inclusief levering was het laagste wat ik kon vinden. Kort na het bestellen ontving ik een mail waarin stond dat er kennelijk een fout in het systeem stond waardoor de leveringskosten erg (te) laag waren. Omdat men klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft, kreeg ik het voorstel om voor hetzelfde bedrag 3 kuub teelaarde gezeefd in big-bags geleverd te krijgen. Prima! Enige minpuntje hierna was nog dat niet op de aangekondigde dag geleverd werd. Daarover ben ik niet geïnformeerd. Na contact met Plantenzand vernam ik dat het de dag erop geleverd zou worden. Dat gebeurde ook, lekker vroeg in de ochtend. De chauffeur meldde nog dat hij mijn telefoonnummer niet had, anders had hij mij kunnen inlichten over de vertraging. Hij had ook via Plantenzand mij kunnen laten inlichten, maar ach. Het is goed gekomen en ik ben tevreden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *