Winkelwagen

Vaste planten kwekerij

Vaste planten van de kwekerij zorgen voor een levendige, natuurlijke sfeer in de tuin. Ze horen er daarom eigenlijk altijd in. En als je ze koopt, wil je natuurlijk dat ze in topconditie zijn. Daarom worden alle vaste planten die je bestelt bij Plantenzand.nl direct vanuit de kwekerij bij jou thuisbezorgd.

Kenmerken van vaste planten

Als je vaste planten goed verzorgt, gaan ze vele jaren mee. Ze geven jouw tuin echt een eigen karakter, doordat je elk jaar weer op ze kunt rekenen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat ze er goed aan toe zijn op het moment dat je ze plant. Planten moeten floreren, want dan kan je optimaal van ze genieten.

Daarom werken we bij Plantenzand.nl samen met vaste planten kwekerijen. Zodat de planten die je bij ons bestelt, direct worden bezorgd vanuit de plek waar ze tot in de puntjes zijn verzorgd. Of je nu voorjaarsbloeiers, groenblijvende planten of struiken bestelt: ze worden altijd in topconditie bij jou thuis afgeleverd.

  • Binnen 3 tot 5 dagen thuisbezorgd;
  • Scherp geprijsde vaste planten;
  • Rechtstreeks van de kwekerij;
  • Makkelijk online bestellen.

Kleurrijke vaste planten

Hou je van paarse accenten in je tuin? Dan zijn de Kleine Maagdenpalm en Lavendel dé vaste planten soorten om voor te kiezen. De kleine Maagdenpalm is een bodembedekker die perfect tussen grotere bomen en heesters past. En lavendel is natuurlijk de klassieke, prachtig gekleurde en heerlijk geurende borderplant. Je kunt er het hele jaar door van genieten, want in de winter blijft lavendel mooi groen.

Vind de vaste planten soorten die je zoekt

In ons assortiment vaste planten vind je altijd wat je zoekt om jouw tuin geheel naar wens in te richten. Doordat onze vaste planten rechtstreeks van de kwekerij komen, zijn ze uitstekend verzorgd én scherp geprijsd. Scroll door ons online aanbod of kom eens langs in de winkel om alle vaste planten soorten te zien en te vergelijken.

Heb je nog vragen, of wil je advies voor je tuininrichting? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar klantenservice@plantenzand.nl, of bel ons op 085 065 9755.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief →