Winkelwagen

Tuinplantenwinkel

Op zoek naar een tuinplantenwinkel met schitterende planten voor in de tuin? Online tuincentrum Plantenzand.nl heeft een uitgebreid aanbod, zodat je alles kunt bestellen voor een mooie, nieuwe, frisse tuin. Onze planten komen rechtstreeks van de kweker en worden binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd. Zo kun je snel aan de slag!

Vele soorten planten

Als je een gezellige tuin wilt creëren waar je elk seizoen van kunt genieten, dan zit je kunt bij Plantenzand.nl. Door het uitgebreide aanbod tuinplanten in onze online winkel richt je jouw tuin helemaal naar wens in. Vul bijvoorbeeld een strook of border met vaste planten of heesters. Voor een afscheiding kun je onze haagplanten eens bekijken.

Er is meer dan genoeg te kiezen in onze online tuinplantenwinkel:

Topkwaliteit

Als je de planten goed verzorgt gaan ze vaak jarenlang mee. Doordat alle planten in onze online tuinplantenwinkel rechtstreeks van de kweker komen, hebben ze tot het moment van bezorging onder de beste omstandigheden kunnen groeien.

Ze krijgen genoeg licht, water en voeding. Ook is de temperatuur bij ons optimaal. Daardoor zijn de planten in ons assortiment van topkwaliteit en kun jij lang genieten van een mooie tuin. Uiteraard zijn niet alleen planten verkrijgbaar in onze webshop, maar ben je ook aan het goede adres bij ons voor allerlei andere tuinproducten. We hebben bijvoorbeeld een ruim aanbod loof- en leibomen, zand, bodemverbetering en tuininrichting.

Online bestellen

Plantenzand.nl is het online tuincentrum van Nederland. Heb jij ook geen zin om uren door te brengen in een tuinplantenwinkel en vervolgens alles zelf naar huis te moeten brengen? Dat is vanaf nu niet meer nodig! In ons aanbod vind je alle planten die je zoekt. Wij komen ze snel bij je thuisbezorgen. Heb je nog vragen? Mail dan naar klantenservice@plantenzand.nl of bel ons op 085 065 9755.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief →