Winkelwagen

Planten webshop

Ben je op zoek naar een planten webshop, waar je eenvoudig en snel prachtige planten kan bestellen? Op Plantenzand.nl, hét online tuincentrum van Nederland, heb je in een paar minuten alles gevonden voor een mooie nieuwe tuin! Al onze planten komen rechtstreeks van de kweker en worden binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuisbezorgd.

Meerdere planten

Geef jouw tuin een opfrisbeurt en haal met de planten uit onze webshop extra groen in huis. Daarmee creëer je een gezellige plek, die in de zomer heerlijk verkoeling biedt. Wist je overigens dat planten ook goed zijn tegen stress? Tegels er dus uit, planten erin!

In onze webshop vind je meerdere soorten:

De meeste planten en struiken gaan — als je ze goed verzorgt — jarenlang mee. Op die manier behoud je voor langere tijd de mooie sfeer die je creëert.

Hoge kwaliteit planten

Alle planten in onze webshop zijn van een hoge kwaliteit. Totdat jij ze bestelt, staan ze bij de kweker. Daar zijn de omstandigheden optimaal: ze krijgen precies voldoende licht, voeding, water en groeien in de juiste temperatuur. Op die manier ben je verzekerd van mooie, stressvrije en betaalbare planten. Na jouw bestelling gaan ze rechtstreeks van de kweker naar jou.

In onze webshop vind je niet alleen planten. Wij leveren namelijk nog veel meer tuinproducten. Zo hebben wij een uitgebreid aanbod loof- en leibomen. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor onder meer zand, bodemverbeteraars en gras.

Direct bestellen

Mocht je nog vragen hebben over onze webshop of ergens hulp bij willen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag. We zijn te bereiken op 085 065 9755 (zowel bellen als WhatsAppen kan) of mail naar klantenservice@plantenzand.nl. Wil je meer weten hoe de verzending werkt, klik dan hier.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief →