Winkelwagen

Planten online bestellen en laten bezorgen

Wil jij lekker aan de slag in jouw tuin, maar heb je geen zin om uren door te brengen in een tuincentrum? Bij Plantenzand.nl kun je planten online bestellen en laten bezorgen. Ervaar het gemak van ons online tuincentrum! Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel alles was je nodig hebt voor een mooie nieuwe tuin.

Alles voor jouw tuin

Wat je ook nodig hebt voor het onderhoud of de aanleg van jouw tuin, bij Plantenzand.nl vind je het. Wij hebben vele soorten vaste planten, bomen en bodembedekkers. Daarnaast ben je bij ons aan het goede adres voor zand, houtsnippers, bemesting en tuininrichting zoals gras en grindmatten. 

Planten online bestellen en laten bezorgen is bij ons in een paar muisklikken geregeld. Je hoeft dus zelf nooit meer met zware zakken en planten van de winkel naar de auto te lopen. Als wij jouw bestelling binnen hebben, dan komen wij 3 tot 5 werkdagen later alles bij je bezorgen. Zo kun je dus ook nog eens lekker snel aan de slag in jouw tuin.

Rechtstreeks van de kweker

Ervaar niet alleen het gemak van online planten bestellen en laten bezorgen, maar profiteer ook nog eens van de hoogste kwaliteit bij Plantenzand.nl! Alle planten in ons assortiment komen rechtstreeks van de kweker. Tot het moment dat ze naar jou worden vervoerd, groeien ze daar onder de beste omstandigheden. Ze krijgen precies voldoende licht, water en voeding. Daardoor krijg jij stressvrije, mooie en scherp geprijsde planten van ons.

Planten laten bezorgen

Wil je meer weten over de verzending van de planten en de levertijden? Klik dan hier voor meer informatie. Als je nog vragen hebt of hulp zou willen van ons, neem dan gerust contact op via klantenservice@plantenzand.nl of via 085 065 9755 (WhatsApp en bellen is mogelijk).

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief →