Winkelwagen

Online vaste planten kopen

Plantenzand.nl is dé webshop waar je eenvoudig en snel online vaste planten kan kopen. Met ons aanbod creëer je jouw ideale tuin. Natuurlijk groen, kleurrijke bloei, bodembedekkers of klimplanten. Scroll door ons assortiment, kies de plantensoorten die in jouw tuin passen en bestel ze binnen enkele minuten. Wij bezorgen ze vervolgens rechtstreeks van de kweker binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis.

Kenmerken van vaste planten

Vaste planten bloeien misschien niet heel lang, maar ze zorgen wel het hele jaar door voor extra sfeer in je tuin. Want wat is er fijner dan planten die je elk jaar weer een ontwikkeling ziet doormaken? De meeste gaan vele jaren mee als je ze goed verzorgt. Als je een tuin wil die natuur ademt, dan kan dat niet zonder een aantal mooie vaste planten soorten.

Met groenblijvende planten creëer je een mooie basisstructuur in je tuin. Voeg daar vervolgens kleurrijke bloeiplanten aan toe, en je krijgt een tuin met een fleurrijke én natuurlijke uitstraling. Door voorjaarsbloeiers, zomerbloeiers en herfstbloeiers te combineren, zorg je dat jouw tuin elk seizoen weer nieuwe structuren en kleuren biedt.

Online vaste planten van de hoogste kwaliteit

Als je bij Plantenzand.nl online vaste planten koopt, ben je verzekerd van hoge kwaliteit. Ze blijven namelijk bij de kweker, tot jij je bestelling plaatst. Bij de kwekerij worden de planten verzorgd onder optimale omstandigheden, waardoor ze stressvrij en in topconditie bij jou worden thuisbezorgd. Door online vaste planten te kopen, kunnen we ze rechtstreeks van de kweker leveren en daardoor ook scherpe prijzen garanderen.

  • Eenvoudig online te bestellen;
  • Rechtstreeks van de kweker;
  • Scherp geprijsd;
  • Binnen 3 à 5 dagen dagen thuisbezorgd.

Eenvoudig en snel online bestellen

Wil je graag online vaste planten kopen, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 085 065 9755 (zowel bellen als via WhatsApp) of door een mailtje te sturen naar klantenservice@plantenzand.nl.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief →