Winkelwagen

Heester soorten

Wil je je tuin wat opvullen, op een stijlvolle manier? Kies dan voor heesters. Bij Plantenzand.nl vind je een ruim assortiment heester soorten van de beste kwaliteit. Je kunt deze mooie struiken snel en eenvoudig online bestellen, waarna we ze rechtstreeks vanuit de kwekerij bij jou thuis bezorgen.

Welke heester soorten zijn er?

Heesters zijn populair. Een greep uit ons assortiment vind je hier:

Voordelen van heesters

Heesters worden ook wel ‘vakkenvullers’ genoemd, maar eigenlijk verdienen ze beter. Want het zijn inderdaad onderhoudsvriendelijke struiken die voor natuurlijke opvulling van je tuin zorgen, maar ze bieden meer dan dat. Heester soorten als rozen, hortensia’s en de vlinderstruik geven een prachtige bloei, zijn altijd zichtbaar en belangrijk voor bijen.

  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Natuurlijk opvulling;
  • Prachtige bloei;
  • Belangrijk voor o.a. bijen.

Wanneer heesters planten en snoeien?

Voor de meeste heester soorten geldt dat je ze het beste kan planten in de herfst. Ze hebben dan ruim de tijd om te wortelen voor de winter. Het grote voordeel van planten in de herfst ten opzichte van de lente of zomer, is dat de struiken al geworteld zijn wanneer het voorjaar aanbreekt. Daardoor zullen ze meteen gaan groeien en bloeien.

Alle heester soorten zijn sterke planten, dus je hoeft er niet veel voor te doen om ze gezond te houden. Maar als je wil dat ze er mooi vol en levendig uitzien, dan is het wel belangrijk om ze af en toe te snoeien. Let er bij het snoeien van heesters op dat je eerst de dode of zieke takken wegknipt. Daarna kan je de heester snoeien in de gewenste vorm en grootte. Let op: snoei altijd in een hoek van 45 graden, daarmee geef je heester soorten ruimte om te groeien.

Heester soorten online bestellen

Onze heester soorten kun je eenvoudig en snel bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Vervolgens zorgen we dat ze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgen. Wil je meer weten, of advies inwinnen over het juiste gebruik van heesters in je tuin? Stuur dan gerust een mailtje naar klantenservice@plantenzand.nl of bel ons op 085 065 9755 (appen mag ook!).

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Inschrijven voor de nieuwsbrief →