Zandbakken

Online een zandbak kopen? Bekijk het mooie assortiment in onze webwinkel! Kinderen vinden het heerlijk om met zand te spelen. Door een zandbak voor je (klein)kinderen te bestellen, doe je ze een groot plezier. Of je nu kiest voor een schelp-vorm, of voor een auto-zandbak, urenlang speelplezier is gegarandeerd. Het is vooral belangrijk dat zandbakken veilig en goed schoon te houden zijn. En dat is bij onze producten het geval.

Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Voordelen van onze zandbakken

Iedere zandbak heeft zijn eigen voordelen. De houten zandbakken zijn wat zwaarder en ogen natuurlijker. De gekleurde, plastic zandbakken zijn weer licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen. De voordelen van onze zandbakken op een rij:

  • Makkelijk te onderhouden;
  • In meerdere varianten te verkrijgen;
  • Af te sluiten door middel van een hoes of deksel;
  • Goed schoon te houden;
  • Voor verschillende leeftijden geschikt;
  • Te bestellen met geschikt zand.

Kenmerken van een goede zandbak

Zandbakken zijn een bron van pret voor kinderen. De allerkleinsten willen nog wel eens iets in hun mond steken. Daarom moet een zandbak goed af te sluiten zijn na het spelen. Een zandbak in de vorm van een schelp kan op warme dagen ook tot een badje omgetoverd worden. Voor de grotere kinderen kan er gekozen worden voor een grotere variant. Gevuld met het juiste zand kunnen ze de mooiste zandkastelen bouwen.

Zand

Wij hebben speciaal zandbakkenzand. Dit is leverbaar in halve of hele Big Bags. Indien gewenst kunnen we het ook los storten. Om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen, is ons zand schoon. Het is gezeefd en helemaal zuiver. Dit is belangrijk omdat kinderen het zand ook nog wel eens in hun mond kunnen stoppen. Wij raden aan om het zand zo’n één keer per jaar te vervangen. Zo blijft spelen in de zandbak veilig en hygiënisch.

Een zandbak online kopen of eerst advies nodig?

Wil je je zandbak direct online bestellen of heb je eerst advies nodig? Omdat er meerdere soorten zandbakken zijn, helpen we je graag met het kiezen van de juiste. Ook kunnen we je adviseren welke zandbak het best bij de leeftijd van je (klein)kind past. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste kiest.

Advies over een zandbak? Bel of app ons op 085 065 9755, of mail naar klantenservice@plantenzand.nl