Tuininrichting

Is jouw tuin toe aan een nieuwe tuininrichting? Met het assortiment van Plantenzand.nl kun je je hele tuin inrichten! Je vindt alles wat je nodig hebt voor de mooiste tuininrichtingen en dit voor een betaalbare prijs. Of het nu gaat om het veranderen van een bestaande tuin of een nieuwe tuininrichten. Met onderstaande tips en de producten van Plantenzand geef jij jouw tuin de ideale tuininrichting!

Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Een tuininrichting ontwerpen

Een mooie tuininrichting hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het belangrijkste is dat het voldoet aan jouw wensen. De volgende tips maken het ontwerpen van jouw tuin makkelijker:

  1. Maak een schets van een paar ideale tuininrichtingen. Hierop kun je jouw ideeën de vrije loop laten.
  2. Bepaal de gewenste structuur. Waar komt een zitplek en het tuinpad? Houd je van een levendige en natuurlijke tuin? Kies dan voor ronde vormen. Een tuin inrichten met hoekige of symmetrische vormen, oogt daarentegen juist ordelijker
  3. Kies de beplanting die bij jou past! Wil je een onderhoudsarme tuin inrichten? Of een weelderige tuin met bloemperken en sierbedden? Bij een diepe tuin, kun je donkerbladige planten achterin plaatsen. Om juist diepte te creëren, kies je voor licht bladige planten.

Met deze eenvoudige stappen is een tuin vormgeven voor iedereen een gemakkelijke klus. Zo zet je jouw tuinplan om in de ideale tuininrichting.

Een nieuwe tuin inrichten

Met het assortiment van Plantenzand.nl kun je een complete tuin inrichten. Wil je bijvoorbeeld een romantische tuin inrichten? Met veel groen en een mooi kronkelend tuinpad dat leidt naar een sfeervol verwarmd terras? Dan heeft Plantenzand houtpellets voor in de tuinhaard. Een 100% natuurlijk product met schone verbranding en weinig rookuitstoot. Daar maak je de buren ook nog blij mee!

Ga je voor een kindvriendelijke tuin? Dan mag hierin natuurlijk een zandbak niet ontbreken! In ons assortiment vind je zandbakken in verschillende kleuren en maten. Handig om rekening mee te houden bij je tuin inrichten.

Binnen een week een nieuwe tuininrichting

Binnen een week tover jij jouw tuin om met een nieuwe tuininrichting. Bij Plantenzand bestel je eenvoudig alles voor de inrichting van jouw tuin in onze webshop. Binnen een week staan wij met onze Plantenzand bus bij je thuis om de bestelling te leveren. Past de bestelling niet in de bus? Dan wordt deze met de vrachtauto bezorgd.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie over jouw nieuwe tuininrichting.